Wij zijn NDSecurity

Al ruim 20 jaar, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar zijn wij, NDSecurity, een betrouwbare partner voor beveiliging in de meest brede zin des woord! NDSecurity is de door het ministerie van Justitie erkende particuliere beveiligingsdienst, actief in de regio’s Rijnmond, Haaglanden en het Westland. Via ons hoofdkantoor in Maassluis leveren wij een breed scala kwalitatief hoogwaardige beveiligingsdiensten, surveillancediensten en erkende opleidingen aan zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Onze visie op beveiligen

Onze visie op beveiligen is duidelijk; Beveiligen is mensenwerk en de beveiliger van NDSecurity maakt het verschil. Of het nu gaat om de veiligheid van personen, een bedrijf of een evenement, wij leveren een totaalpakket diensten.

Regelmatig introduceren wij verrassende en creatieve oplossingen. De kracht van onze organisatie ligt in het vernieuwende van de door ons aangeboden dienstverlening. Wij zijn bovendien flexibel, snel en innovatief. Hierbij staat natuurlijk altijd kwaliteit voorop.

Vanzelfsprekend voldoen we aan alle eisen die aan een modern beveiligingsbedrijf en haar mensen mogen worden gesteld. NDSecurity beschikt over de vergunning van het Ministerie van Justitie en het Keurmerk Beveiliging. Tevens zijn wij door eX:plain erkend als leerbedrijf voor de opleidingen Beveiliger II en Coördinator beveiliging.

Maak kennis met NDSecurity