Wat we doen

Wij zijn een gecertificeerd beveiligingsbedrijf dat zich volledig richt op het waarborgen van veiligheid in al haar aspecten. We bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder beveiliging, bewaking, alarmopvolging en surveillance. We zijn trots op de klantenkring die we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd.

Als onderdeel van ons team zal je betrokken zijn bij het uitvoeren van beveiligingsopdrachten voor verschillende klanten, waaronder bedrijven, overheden, verenigingen en particulieren. Het dagelijkse contact met het publiek maakt deel uit van je takenpakket. Bij ons bedrijf maken we gebruik van de modernste hulpmiddelen en communicatiemiddelen om ons werk efficiënt en effectief uit te voeren.

Als je gepassioneerd bent over veiligheid en wilt bijdragen aan het waarborgen van een veilige omgeving, dan nodigen we je uit om deel uit te maken van ons team. We bieden een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden voor professionele groei. Doe met ons mee en maak een verschil in de wereld van de beveiliging!

Voor wie wij werken

Home Town Festival

“Ons muziekfestival is in een weiland in Maasland maar ligt eigenlijk ook in de bebouwde kom. Dat maakte het krijgen van een vergunning niet makkelijk. We zijn een aantal jaar geleden met ons eerste plan naar ND Security gegaan en zij hebben een officieel beveiligingsplan geschreven. Hiermee hebben we uiteindelijk in 2015 de vergunning gekregen!! Omdat alle voorgaande jaargangen perfect zijn verlopen -mede dankzij de evenementbeveiliging van ND Security- staat ons event weer op de agenda in 2023!”

Wim van der Burgh, organisator Home Town Festival.

Staelduindebos Groenspecialisten

Na roerige tijden hebben we enige tijd geleden, na ruim 30 jaar, besloten het tuincentrum te sluiten en ons verder volledig te focussen op onze core business; tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. Onze succesvolle doorstart is een feit en met onze prachtige locatie aan Taanderijstraat 25a in Vlaardingen hebben we de perfecte uitvalsbasis voor onze groenspecialisten en hun materieel zodat u kunt rekenen op de hoge kwaliteit die u altijd van ons gewend bent geweest. Wat we ook bewust bij het oude hebben gelaten is onze beveiliging. NDSecurity is ook op deze locatie weer onze vertrouwde partner!

Robert-Jan Uitterdijk – Directeur Staelduinsebos Groenspecialisten

Hooymeijer Group

“Twee kernwaarden van ons bedrijf zijn betrokkenheid en vakmanschap. Beide zie ik terug bij ND Security. De pro-actieve manier waarop ze ons beveiligingsplan hebben gemaakt duidt daarop. De beveiligingsdienst heeft samen met onze kwaliteitsmanager over ons terrein gelopen en hem door de bril van de beveiliger laten kijken. ND Security biedt een totaalpakket; goede service, representatieve beveiligers en deskundig advies. Ik ben bijzonder te spreken over de gebruiksvriendelijke app waarin alle meldingen te vinden zijn. En last but not least; er is goede afstemming tussen de installateur, de meldkamer en de beveiliger waardoor het aantal valse meldingen drastisch is afgenomen.”

Marco de Groot – Owner Hooymeijer Group