Stage beveiliging

Ben je de opleiding “beveiliger 2” gestart en zoek je een plek om je stage te kunnen invullen? Dan hebben wij een superleuke, gevarieerde stageplek voor je om dit mogelijk te maken. Je wordt in de praktijk getraind door gediplomeerde collega’s en zult de verschillende facetten van het vak beveiliger doorlopen zoals objectbeveiliger, mobiele surveillant en evenementbeveiliger.

Veelzijdige stage als beveiliger

Het gehele jaar bieden we verschillende stageplaatsen aan, aan gemotiveerde studenten voor de studierichting beveiliging. We bieden een veelzijdige stage aan in een professioneel beveiligingsbedrijf, waarbij je met alle facetten van het beveiliging vak te maken krijgt. Na je stage en het behalen van je diploma gaan wij graag met jou om de tafel over een mooi vervolgtraject!

Wij zijn erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf. We begeleiden al 15 jaar studenten bij het behalen van de verschillende beveiligingsdiploma’s en werken hierbij samen met alle erkende opleiders. Meer informatie over de stageplaats en mogelijkheden om stage te lopen bij NDSecurity is te vinden op Stagemarkt.nl (Leerbedrijf ID: 100089970). Uiteraard kun je ook vrijblijvend contact met ons opnemen!