Collega’s

Wij zijn een middelgroot beveiligingsbedrijf met erg korte lijntjes tussen het kantoor en onze beveiligers. Die korte lijntjes maakt dat je niet één van de velen bent maar altijd een gewaardeerd lid van onze ND-familie.

Elke eerste vrijdag van de maand organiseren wij een borrel in onze bar/kantine en wanneer je geen dienst hebt op dat moment ben je altijd welkom voor een hapje en een drankje. We kunnen dan in informele sfeer lekker bijpraten, zowel zakelijk als privé.

Collega’s aan het woord

“De beveiliger is niet alleen het visitekaartje van ons bedrijf maar ook het kapitaal van het bedrijf. Ondanks steeds geavanceerdere technieken ter ondersteuning van de beveiliging blijft heel veel uiteindelijk tóch mensenwerk! Door een uitstekende werkgever te zijn houden wij onze teams enthousiast en tevreden. Zo creëren wij een werkomgeving waarin onze diensten optimaal kunnen worden uitgevoerd. Bij ons staat de beveiliger centraal.”

Marc Kwakkelstein (directeur)

“Als coördinator hou ik mij bezig met beveiligingstaken en oplossingsgericht meedenken met de opdrachtgever. Ik vind het belangrijk om nieuwe collega’s het vak van beveiligen op spelenderwijs te leren. Daar neem ik de tijd voor en dat betaald zich vanzelf terug. Omdat geen dag hetzelfde is maakt dat het werk leuk en uitdagend. Dat geeft me elke dag weer voldoening.”

Patrick van Deursen (coördinator objectbeveiliging)

“ND Security is een fijn bedrijf om bij te werken. Ik werk er nog niet zo heel erg lang maar ik ben erg tevreden over mijn baan. Leuke collega’s, fijne diensttijden en goede communicatie met kantoor.”

Xaviera de Groot (stagiair MBO 3 beveiliging)

“Mijn naam is Mohamed en ik werk sinds 2020 bij ND Security. Het is een heel vriendelijk bedrijf, waar je wordt ontvangen met een warm gevoel. Ik voel mij er thuis, we werken in een leuk team en ik ga met veel plezier naar mijn werk. Wat ik het mooiste vind aan het bedrijf is dat je niet als een nummer wordt behandeld.”

Mohamed Kasmy (coördinator objectbeveiliging)